12 March 2009

Jelek....

Yuhuuuuu
Salam reformasi teman seangkatan. Lewat waktu ini isu isu politik sangat memualkan, ada yang mengujakan. Buka peti tv,kisah politik. Dengar radio, carca marba politik. Baca surat khabar lagilah menjelekkan. Apa ni? Tak habis dengan angkat sana jatuhkan sini, tindas atas himpit bawah. Apa sahaja yang keluar dari mulut mereka boooooooohong belaka.

Ramai teman teman semakin prihatin dengan keadaan semasa hingga tak terbalas aku dek pertanyaan yang menujah fikiran mereka. Memandangkan aku juga tak punya waktu untuk diskusi kisah politik ini, lemparan pertanyaan tak putus putus menujah peti email dan ruang ruang maya.

Aku akan bangkit sikit waktu lagi....kalian nantikan ya isu isu panas yang bakal dipetik oleh anak muda AIC.

5 comments:

LeeSlimShady said...

Tak pe kami paham......
kesibukan yang di alami oleh NINI yang bakal bergelar Mempelai Raja sehari dan di dadan dengan Jelita bak permaisuri....chewwaah.......

Tak Pe Lee nasihatkan pada NINI lupakan dulu pasal politik kerana majlis ini adalh hari penting bagi NINI....

biar kami pejuang - pejuang di sini yang akan mengalas perjuangan NINI buat sementara Waktu....

Cuma kami harap NINI berbahagia di sisi suami yang tercinta dan sentiasa akan tersenyum manis di atas PELAMIN( pasal nanti ASK, SYAFIQ,NICCO dan KAK YUIS nak amik gambar).....

Eh NINI bila nak makan nasi minyak?Lee nak lauk pengantin tu...wuikkss bestnya ayam golek..wuihh...lapar ni...lapar ni...

SELAMAT PENGANTIN BARU NINI....SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE ANAK CUCU....

UNTUK PENGETAHUAN NINI LEE DAH POSTINGKAN PEMBERITAHUAN TENTANG MAJILIS PERSANDINGAN NINI DI

http://www.pejuangpro-demokrasi.blogspot.com/

DAN JUGA.....

http://federationofbloggers.blogspot.com/

SELAMAT PENGANTIN BARU PADA PUAN MARINI KAMAL SELAKU TIMBALAN PRESIDEN AIC....

SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE ANAK CUCU..........


NINI malam pertama jangan Gelabah!!! hua...hua....hua..

Marini_Kamal said...

salam lee...

thanks for ur wishes....nini really appreciate that. dun worry perjuangan tetap perjuangan.

cuma masa tak berapa mengizinkan beberapa waktu ini.

jemput datang ke rumah....nini dah sent kad ke rumah lee...datang ok!!!

LeeSlimShady said...

Ingat mamti kalau nak gi...Lee nak tompang kereta Farhash

LeeSlimShady said...

NAK MNTAK NINI KOMEN SIKIT KAT

http://federationofbloggers.blogspot.com/

BOLEH? TOLONG LA.....

Reformis Jalanan said...

Salam..

To kak marini, kita pernah minum semeja depan quality hotel shah alam. Dan kak marini pun bagi kad jemputan kat saya. Sorry, saya sekarang ada di Terengganu, my hometown. cuti semester. Rasa-rasanya saya tak dapat datang. Lagipun tak kenalla jalan ke rumah akak. Apa-apapun. selamat pengantin baru diucapkan. Diharap kebahagiaan bersama suami berkekalan.

saya ada blog jgak, http://reformisjalanan.blogspot.com